• +36 23 330 875 / +36 23 330 876
  • 2038 Sóskút, Ipari Park, HRSZ 3587/2

Cégünk

  • You are here
  • Home
  • Cégünk

Amióta a Föld elfoglalta helyét a Világmindenségben, bolygónk állandó mozgásban van. A természet és az ember mindig törekedett a békés egymás mellett élés megteremtésére és fenntartására, ám az Ember a maga készítette szerkezeteivel jelenti a harmonikus szimbiózis legnagyobb akadályát. A kerék feltalálása óta minden fut, mozog, ütődik, verődik, huppan és zöttyen, verődik és zökken, csapódik, zuhan, vetődik, remeg - de mindenek felett elsősorban: rezeg... A felszín alatt és gyönyörű, egyetlen földgolyónk felszínén egyaránt.

Az ember megszerzett szinte mindent, ám elveszítette a legdrágább kincset - a csendet... Mi segítünk önnek, hogy e felbecsülhetetlen értéket visszaszerezze, hiszen mi tudjuk a választ - a csendes megoldás: Meta-Vulk Kft.

Mozgásban a világ - és mi vele együtt mozdulunk.

A Meta-Vulk Kft a magas műszaki követelményeknek megfelelő termékek széles választékát kínálja - présvulkanizált gumi, illetve fém-gumikötéses alkatrészeket és tömítő/szigetelő extrudált profilokat a rezgéscsillapítóktól az ajtóütközőig, a géplábaktól a kábelátvezetőkig, a csőtartótól a rámpaütközőig...

A járműipar, a háztartási-és a nehézipar, a gép-és építőipar, az űr- és hadiipar, a légi, a tengeri, a közúti, a vasúti közlekedés és szállítás, a bányaipar mind megtalálható megbecsült ügyfeleink között.

Válasszon standardtermék-katalógusunkból, vagy tiszteljen meg minket egyedi ajánlatkérésével - mi készséggel kínálunk megoldást a természetes és a különböző műkaucsukból (NK, SBR, NBR, EPDM, CR, SZILIKON) szabad választású Sh keménységben (25-90) készülő termékeinkből.

Tanúsítvány

Ajánlott böngészők: Internet Explorer 9+, Firerox 18+, Chrome 17+. Oldalunk állandó vírus és malware ellenőrzés alatt áll.
A képek csak illusztrációk, a változás jogát fenntartjuk.