Amióta a Föld elfoglalta helyét a Világmindenségben, bolygónk állandó mozgásban van. A természet és az ember mindig törekedett a békés egymás mellett élés megteremtésére és fenntartására, ám az Ember a maga készítette szerkezeteivel jelenti a harmonikus szimbiózis legnagyobb akadályát. A kerék feltalálása óta minden fut, mozog, ütődik, verődik, huppan és zöttyen, verődik és zökken, csapódik, zuhan, vetődik, remeg – de mindenek felett elsősorban: rezeg… A felszín alatt és gyönyörű, egyetlen földgolyónk felszínén egyaránt.

Az ember megszerzett szinte mindent, ám elveszítette a legdrágább kincset – a csendet… Mi segítünk önnek, hogy e felbecsülhetetlen értéket visszaszerezze, hiszen mi tudjuk a választ – a csendes megoldás: Meta-Vulk Kft.

Mozgásban a világ – és mi vele együtt mozdulunk.

A Meta-Vulk Kft a magas műszaki követelményeknek megfelelő termékek széles választékát kínálja – présvulkanizált gumi, illetve fém-gumikötéses alkatrészeket és tömítő/szigetelő extrudált profilokat a rezgéscsillapítóktól az ajtóütközőig, a géplábaktól a kábelátvezetőkig, a csőtartótól a rámpaütközőig…

A járműipar, a háztartási-és a nehézipar, a gép-és építőipar, az űr- és hadiipar, a légi, a tengeri, a közúti, a vasúti közlekedés és szállítás, a bányaipar mind megtalálható megbecsült ügyfeleink között.

Válasszon standardtermék-katalógusunkból, vagy tiszteljen meg minket egyedi ajánlatkérésével – mi készséggel kínálunk megoldást a természetes és a különböző műkaucsukból (NK, SBR, NBR, EPDM, CR, SZILIKON) szabad választású Sh keménységben (25-90) készülő termékeinkből.

Tanusítvány