Vásárlói információk a Corona-válságról:
Nálunk, a Meta-Vulknál dolgozó emberek, beszállítóink, kereskedelmi partnereink egészsége kiemelt prioritást élvez.
Jelen helyzetben az egészség, a biztonság a legfontosabb partnereink, családtagjaink, magunk számára, így alkalmazkodva a kormány, a WHO és a nemzeti egészségügyi hatóságok által kiadott intézkedéseket és iránymutatásokat igyekszünk maradéktalanul betartani, betartatni. Ez magában foglalja a fokozott higiéniai intézkedéseket, a rendszeres fertőtlenítést, védőfelszerelések használatát, érintkezések minimalizálását, a személyes kapcsolatok és az utazások elkerülését, a csoportos találkozók mellőzését, és az otthoni iroda ideiglenes használatát támogatjuk.
Ezen korlátozásokon kívül teljes mértékben az Önök rendelkezésére állunk.
Jelenleg nincs ellátási hiány.

A kézbesítés dátuma azonban változhat mind a kereskedelmi áruforgalom korlátozása, vagy egyéb hatósági szigorítások életbelépésével. A helyzet bármikor és rövid időn belül megváltozhat, állandó kapcsolatban állunk beszállítóinkkal, folyamatosan egyeztetünk az aktuális helyzetekről.
A legfontosabb most az, hogy összetartsunk, vigyázzunk egymásra és biztosítsuk annak a lehetőségét, hogy hamarosan újra a megszokott módon teljenek a mindennapok.
Minden üzleti partnerünknek kívánjuk, hogy Ön, családja és alkalmazottai maradjanak egészségesek!